چگونه مشتری را برای خرید راضی کنیم؟ خاطرات

ترغیب مشتری به خرید خدمات یا محصولات آسان نیست. برای تشویق مشتریان به خرید، باید اصول مهمی را در برخورد با او و ارائه خدمات خود رعایت کنید.

به همین دلیل توصیه می‌شود هنگام ارائه محصول خود نظر یک متخصص یا فرد شناخته شده را همراه آن در اختیار مخاطب قرار دهید.

قیمت در بازاریابی به مفهوم هزینه‌ یا پولی است که مشتری می‌پردازد تا از کالا و یا از خدماتی، استفاده کند. همانگونه که اشاره شد، اگر قیمت پایین تعیین شود، میزان فروش و هزینه های آن افزایش خواهد یافت و اگر قیمت بسیار بالا و گران تعیین شود، بعضی از مشتریان ریزش کرده و به سمت محصولات و خدمات رقبا کشیده خواهند شد.

این تفاوت قیمت طبیعی است چون در برخی نقاط، آن محصول کمیاب‌تر است یا هزینه حمل بیشتری را شامل می‌شود.

مشخص بودن دلیل انجام کار، احتمال انجام آن را افزایش می‌دهد.

چارچوب‌ها اهمیت بسیاری بر روی ذهن می‌گذارند. برای مثال اگر به مشتری بگویید روزی هزار تومان از او دریافت می‌شود معقولانه‌تر و تأثیر گذار تر است تا ماهی ۶۷۰ هزار تومان.

برای دریافت اخبار و ارسال رایگان مقالات جدید، درصورت تمایل در خبرنامه ثبت نام فرمایید.

از روش‌های موجود در این کار می‌توان به روش کمیابی اشاره کرد. یعنی این تصور را در مشتری به وجود می‌آورید که اگر از فرصت موجود استفاده نکند آن را از دست خواهد داد.

در نتیجه این کارها به هدف اصلی کسب‌وکارها یعنی افزایش فروش و کسب سود بیشتر می‌رسید.

تبلیغات در پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و توییتر به شما این امکان را می‌دهد تا مشتریان بالقوه خود را هدف بگیرید و یک مسیر مستقیم برای جذب مشتریان جدید ایجاد کنید. با یک بودجه کم می‌توانید از طریق تبلیغات در فضای مجازی تعداد زیادی مشتریان را با کسب و کار خود آشنا کنید.

برای ترغیب مشتری به خرید، هنگامی که می خواهید با او گفتگو کنید، بهتر است که ابتدا حال او را بپرسید. همین نکته ساده باعث ایجاد اعتماد در مشتری می شود و مدیریت ارتباط با مشتری را برای شما راحت تر می کند.

یکی از اولین افرادیکه مشتری در اولین برخورد مشاهده می کند ، مسئول فروش است. به این خاطر عملکرد بخش فروش هر کسب و کاری تنها بر میزان فروش تأثیر نمی گذارد بلکه تا حدودی چهره عمومی و اعتبار برند را نیز مشخص می کند.

برای ترغیب مشتری به خرید چه باید کرد؟ معمولاً مشتریان به خاطر ویژگی‌های محصول از شما خرید نمی‌کنند؛ بلکه مزایا یا فوایدی که این ویژگی‌ها برایشان دارد آنها را مجاب به خرید می‌کند.

حفظ مشتری: سعی کنید مشتریان را رفتار و کیفیت محصولاتتان حفظ کنید تا وی کلیک کنید هر زمان نیاز به خرید کالای مربوط به شما بود سراغ جای دیگری نرود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *